Logo
Logo
Unified-commerce-cloud-tour-Denmark

Sted: Radisson Blu, Margrethepladsen 1, Århus. Se i Google Maps

Tidspunkt: Onsdag den 19. juni, 9.30-14.00 - Tilføj til Outlook-kalender

Gratis tilmelding: Udfyld formularen nu. Registrering er gratis, men pladser er begrænsede!

Program

9.30 Registrering

10.00 Indledning

10.15 Fremtidens detailhandel ved Martin Frederiksen – Scandinavian Trend Institute

11.15 Pause

11.30 Hvad er Unified Commerce ved Carsten Wulff – LS Retail Europe

12.00 LS Central – Fremtidens IT løsning ved Rasmus Skov – Senior Konsulent LS Retail Europe

12.45 Dynamicweb – webshop er butikkens bedste ven – Brede Bjerke, VP Dynamicweb

13.30 Afslutning og frokost

Fik Fætter BR dig til at tænke over fremtidens retail?

Butikker, der forstår hvordan kunderne handler og forstår at udnytte ny teknologi er godt rustet til fremtiden.
På vores seminar – Fremtidens IT Løsninger, vil vi præsentere trends og udfordringer for detailhandlen og vise eksempler på den successfulde butik. Vi vil også gennemgå, hvordan den rigtige IT løsning understøtter din forretning.

Foredraget er både en rundtur i verden omkring os, globale megatrends og gode eksempler på “fremtiden lige nu”, men handler også om hvordan man som B2B eller B2C virksomhed og ledelse omstiller sin organisation til at være fleksibel og hurtigt reagerende.

LS Central – Fremtidens butiksløsning

På seminaret vil vi for første gang vise den nyeste version af LS Central. LS Central er en integreret butiksløsning baseret på Microsoft Business Central – også tidligere kendt som Navision. Over 50.000 butikker i hele verden benytter idag forskellige versioner af LS Central. Vi vil kigge lidt på de store linier: Cloud baseret løsning eller lokal eller måske en kombination? Hvad er Unified Commerce?

Vælg den rigtige Kasse

Vi går også ned i praktiske detaljer omkring valg af kassesystemer – mobile, stationære eller en tablet, clienteling kasser, salg af varer i butikken gennem forskellige kanaler og hvordan fungerer en LS Central/Navision baseret e-commerce løsning.

Webshop – butikkens bedste ven

En ægte Unified Commerce løsning kræver mere end en indkøbskurv og et kasseapperat - det kræver tæt integration mellem systemer. LS Central og Dynamicweb styrker retailere med en ægte OMNI-channel løsning, som kombinerer offlineaktiviteter med webshop.

Tilmeld dig gratis seminaret (hvis du registrerer flere personer på samme tid, skal hver person udfylde en separat formular):